Workshop en demo's- Bataille

Bataille legt zich toe op het trainen van haar leden in historische Europese krijgskunsten en theatervechten. Bataille maakt showstechnische demo’s en workshops om historische Europese krijgskunsten bij het publiek onder de aandacht te brengen.
De leden van Bataille zijn divers: student of werkend en zeer variërend in leeftijd. Allemaal worden zij verenigd door hun liefde voor de Middeleeuwen en hun passie voor de historische Europese krijgskunsten.

Naast de diverse demonstraties die zij dagelijks geven verzorgen zij vaak direct na het geven van de demo’s een workshop. Naast de vaste tijden dat zij optreden kun je altijd bij ze langskomen.

Zij zijn te vinden in de Arena

 

Handboogschieten- Team Haagsche Schutters

Het Team Haagse Schutters is een groep ervaren boogschutters en gediplomeerde trainers, die het leuk vinden om iedereen de gelegenheid te geven op een vooral relaxte en ontspannen manier te laten kennismaken met de originele vorm van het handboogschieten. Handboogschieten zoals dat al eeuwen wordt gedaan.

Ben jij de nieuwe Robin Hood of Willem Tell? Kom het proberen! We hebben voor iedereen een passende handboog beschikbaar. Man, vrouw, kind, rechts- of linkshandig (onhandig ?) en ongeacht je leeftijd, iedereen kan het bij ons eens proberen. Schieten met een echte handboog en met echte pijlen!

 

Workshop je eigen Steampunk Prop opleuken- Metalman Ed

Bij de stand van Metalman Ed wordt er twee keer per dag een workshop gegeven. Met je zelf meegenomen prop kun jij bij zijn stand je prop verder opleuken en uitwerken. De workshop zelf is geheel gratis. De materialen kun je bij zijn stand aanschaffen (prijzen vanaf € 0.50 per onderdeel).

Duur workshop maximaal 1.5 uur.

 

Manga tekenen door Emmy van Ruyven van Zon en Maan Illustraties

Emmy van Ruijven is illustrator en heeft zich van jongs af aan al laten inspireren door manga en cartoons. Nu maakt ze haar eigen kaarten, illustraties en producten.

Heb jij handvatten nodig om zelf ook met een potlood aan de slag te gaan? Of heb je net even wat tips nodig om je favoriete personages op het papier tot leven te brengen? Dan is deze workshop wat voor jou!

We gaan oefenen met het tekenen van personages. Voor materiaal (papier, potlood en markers) wordt gezorgd.

Eén keer per dag wordt er een workshop Manga tekenen gegeven. In deze 30 minuten durende workshop wordt verteld over de beginselen van het Manga tekenen.

Inschrijven kan bij de stand van Zon en Maan Illustraties. Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus schrijf je snel in.

 

Tijd zaterdag volgt zsm

Tijd zondag volgt zsm

Zwaard & Steen zwaardvechtdemonstraties

Zwaard en Steen zal in de arena diverse demonstraties geven in Europse zwaardvechtkunsten