Wat leuk dat jullie ook geïnteresseerd zijn in alles wat Fantasy Fest inhoudt. Op deze pagina leggen wij uit wat voor leuks je bij aankomende editie allemaal kan doen. Ook stellen Doornroosje en Elsa zich even kort aan je voor. Zaterdag is Doornroosje en zondag is Elsa bij Fantasy Fest aanwezig. Wij zouden het leuk vinden als je verkleed komt, alleen als je dat zelf wilt natuurlijk.

 

Kinderhoekje

Drie keer per dag is er een leuke kinderhoekje waar je allerlei leuke dingen kunt doen, bijvoorbeeld een enge masker maken, want het is bijna Halloween. Als je alleen wilt kleuren kan dit ook. Er zijn veel kleurplaten en hier kun je gezellig samen met andere kinderen kleuren, knutselen, maskers maken en kletsen.

Altijd al eens willen blikgooien? Ook dat kan bij het kinderhoekje.
En weet je wat heel bijzonder is???? Doornroosje of Elsa komt ook even langs en als je wilt zal zij een mooie glittertattoo bij je zetten.

Ook kun een heuse trick or treat puzzeltocht doen samen met je ouders. Je moet dan puzzelen en zoeken bij welke standhouder je langs moet om wat lekkers of een leuk cadeautje te ontvangen.

Vraag aan je ouders of je naar het kinderhoekje mag! Er zijn maar een aantal plekken per keer beschikbaar en het kost € 2.50 per keer.

 

SpookhuisScare team

Ben je een echte durfal en absoluut niet bang? Vraag dan aan je ouders of je misschien een bezoek mag brengen aan het spookhuis. Let wel op, alleen als je ouders het goed vinden, want dit spookhuis is echt eng! Vraag bij het spookhuis wat de kosten zijn om binnen te mogen gaan.

 

 

Activiteiten om te zien en om te doen

Bij Fantasy Fest kun je ook veel dingen doen en zien. Zo kun je zien hoe zwaardvechten vroeger ging of hoe een maliënkolder voor de ridders werden gemaakt. Of heb jij al een geschoten met een pijl en boog?Wil jij proberen of het lukt om het doel te raken?

Bataille_Fantasy

 

 

 

 

 

 

Igor’s Goochelsjo

“Hoera, Igor staat dit jaar op Fantasy Fest!” Kom gezellig kijken en lachen bij ‘Igor’s Goochelsjo’. Hij kan niet wachten om jullie mee te nemen tijdens een herleving van zijn reis rond de wereld waarin hij bezeild raakte in vele avonturen. Tijdens deze reis ontdekte hij talloze mysterieuze voorwerpen die hij speciaal voor jullie mee neemt om iedereen mee te laten proeven van de magie van de wereld.”