Handboogschieten- Team Haagsche Schutters

Het Team Haagse Schutters is een groep ervaren boogschutters en gediplomeerde trainers, die het leuk vinden om iedereen de gelegenheid te geven op een vooral relaxte en ontspannen manier te laten kennismaken met de originele vorm van het handboogschieten. Handboogschieten zoals dat al eeuwen wordt gedaan.

Ben jij de nieuwe Robin Hood of Willem Tell? Kom het proberen! We hebben voor iedereen een passende handboog beschikbaar. Man, vrouw, kind, rechts- of linkshandig (onhandig ?) en ongeacht je leeftijd, iedereen kan het bij ons eens proberen. Schieten met een echte handboog en met echte pijlen!

 

Workshop en demo's- Bataille

Bataille legt zich toe op het trainen van haar leden in historische Europese krijgskunsten en theatervechten. Bataille maakt showstechnische demo’s en workshops om historische Europese krijgskunsten bij het publiek onder de aandacht te brengen.
De leden van Bataille zijn divers: student of werkend en zeer variërend in leeftijd. Allemaal worden zij verenigd door hun liefde voor de Middeleeuwen en hun passie voor de historische Europese krijgskunsten.

Naast de diverse demonstraties die zij dagelijks geven verzorgen zij vaak direct na het geven van de demo’s een workshop. Naast de vaste tijden dat zij optreden kun je altijd bij ze langskomen.

Zij zijn te vinden in de Arena

 

Manga tekenen door Emmy van Ruyven van Zon en Maan Illustraties

Emmy van Ruijven is illustrator en heeft zich van jongs af aan al laten inspireren door manga en cartoons. Nu maakt ze haar eigen kaarten, illustraties en producten.

Heb jij handvatten nodig om zelf ook met een potlood aan de slag te gaan? Of heb je net even wat tips nodig om je favoriete personages op het papier tot leven te brengen? Dan is deze workshop wat voor jou!

We gaan oefenen met het tekenen van personages. Voor materiaal (papier, potlood en markers) wordt gezorgd.

Eén keer per dag wordt er een workshop Manga tekenen gegeven. In deze 30 minuten durende workshop wordt verteld over de beginselen van het Manga tekenen.

Inschrijven kan bij de stand van Zon en Maan Illustraties. Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus schrijf je snel in.

 

Tijd zaterdag volgt zsm

Tijd zondag volgt zsm

Demonstraties/show Elvee Fire en Poi Doctor

Twee keer per dag zal Elvee in samenwerking met de Poi Doctor een mooie demonstratie/ show geven op het kleine podium.

Hieronder vindt je meer informatie over Elvee en de Poi Doctor:
Ik ben Elvee, een circusartiest uit Amsterdam, gespecialiseerd in vuur- en lichtshows. Naast groepshows en solo-acts hou ik van nieuwe avonturen die training en dapperheid vereisen!
Ik heb een diepe liefde voor stromingskunsten, vuurdansen en circuskunsten. Ik maak ook mijn eigen magische kostuums en verzorg zelf mijn podiummake-up . Zie Disciplines voor meer informatie over elk van deze onderwerpen.
Met de nieuwste LED-technologie worden hoelahoepels en poi nog magischer om te zien! Kleurrijke patronen versieren de lucht rond de danser met mandala en bloemvormen. Mijn programmeerbare hoepels zijn in staat tot tijdcodering en kunnen volledig worden aangepast in patronen en kleuren. Als het team van Lights in Motion hebben we de functies om een ​​complete high-end lichtshow te creëren. Met Visual Poi (geschikt voor het weergeven van gedetailleerde foto’s en logo’s), interactieve LED-wandbeelden en tijdgecodeerde podiumverlichting.

Als je een professionele fee nodig hebt, neem dan contact met mij op!  https://www.elveefire.com/

De naam Poi Doctor zegt het al: we zijn de artsen van Poi en Flow-arts tools! Met Poi Doctor willen we onze liefde voor flow-kunsten verspreiden over de hele wereld, we werken vooral voor het plezier en plezier van poi en doen wat een persoon het beste doet.

“Joy to the world, Poi to the world!”

Wij, bij Poi Doctor, zijn een groep fanatiekelingen, we verkopen niet alleen poi, maar we bouwen ook poi, repareren gebroken poi, verbeteren poi of andere flow-arts tools. U kunt dus langer van uw hulpmiddel genieten dan normaal en hoeft af en toe geen nieuwe te kopen. Als u ideeën heeft om een ​​flow-art-tool te bouwen of te verbeteren, laat het ons weten! We willen je graag helpen bij het bouwproces.

Hoe kunnen we u de beste service bieden? Met het aanbieden van een “aangepaste” verzoekservice. http://poidoctor.com/en/

 

Waar: kleine podium

Tijden zaterdag: 14.15- 14.45 uur / 17.30-18.00 uur

Tijden zondag: 12.15-12.45 uur/ 15.45-16.15 uur

 

Elvee

Workshop je eigen Steampunk Prop opleuken- Metalman Ed

Bij de stand van Metalman Ed wordt er twee keer per dag een workshop gegeven. Met je zelf meegenomen prop kun jij bij zijn stand je prop verder opleuken en uitwerken. De workshop zelf is geheel gratis. De materialen kun je bij zijn stand aanschaffen (prijzen vanaf € 0.50 per onderdeel).

Duur workshop maximaal 1.5 uur.

 

Zwaard & Steen zwaardvechtdemonstraties

Zwaard en Steen zal in de arena diverse demonstraties geven in Europse zwaardvechtkunsten

Workshop Personages & Acteren- Uitgeverij Zilverspoor en Zilverbron

Docent: Peter van Roermund

Elke auteur is in wezen ook een acteur. Om het gedrag van de personages te begrijpen is het belangrijk om inzicht te hebben in hoe dramatische handelingen worden opgebouwd. Door zelf een scène te spelen, biedt het de auteur mogelijkheden om momenten met meer detail te beschrijven. Geloofwaardigheid en ontwikkeling van dramatische (interne) handelingen zijn daarbij belangrijke doelen. In deze workshop maak je kennis met een aantal spel elementaires die in elk boek terug te vinden zijn. De deelnemers kunnen lekker meedoen.

Deze workshop is één keer per dag te volgen.

Tijd van de workshop volgt z.s.m.

 

Workshop Veel gemaakte fouten- Uitgeverij Zilverspoor en Zilverbron

Docent: J. Sharpe

Lekkere actieve workshop over de veelgemaakte fouten in schrijven

Deze workshop wordt één keer per dag gegeven.

Tijd van de workshop volgt z.s.m.