Workshops schatkist of steampunk kist maken- The World of Art & Craft.nl

The World of Art & Craft.nl verzorgt leuke workshops. Namelijk een workshops schatkist of steampunk kistje maken.

De workshop duurt ongeveer anderhalf uur. het basis kistje kost € 10.00 en hierbij krijg je een basis aan filigraan.  Versier je het kistje met meer items komen er uiteraard kosten bij

Inschrijven voor deze workshop kan tijdens de beursdagen zelf

Hieronder twee mooie voorbeelden:

 

 

Handboogschieten- Team Haagsche Schutters (alleen op zondag)

Het Team Haagse Schutters is een groep ervaren boogschutters en gediplomeerde trainers, die het leuk vinden om iedereen de gelegenheid te geven op een vooral relaxte en ontspannen manier te laten kennismaken met de originele vorm van het handboogschieten. Handboogschieten zoals dat al eeuwen wordt gedaan.

Ben jij de nieuwe Robin Hood of Willem Tell? Kom het proberen! We hebben voor iedereen een passende handboog beschikbaar. Man, vrouw, kind, rechts- of linkshandig (onhandig ?) en ongeacht je leeftijd, iedereen kan het bij ons eens proberen. Schieten met een echte handboog en met echte pijlen!

 

Hobby Headquarters Rijswijk - Dungeons & Dragons en Warhammer Underworlds

Hobby Headquarters geven een workshop in Dungeons & Dragons boardgame. tevens is er te zien hoe zij miniaturen beschilderen.

Deelnemen aan de workshop Dungeons & Dragons boardgame? Schrijf je in bij de kraam van Hobby Headquarters Rijswijk

 

 

 

 

Ron Bouwman workshop verdedigingsystemen (alleen zaterdag 26 oktober)

Op zaterdag 26 oktober zal Ron Bouwman twee workshops verzorgen die zijn gericht op het verdedigen en ontwapenen van een mesaanval. De precieze tijden volgen snel

Dit is een vrij uniek verdedigingssysteem in Nederland.De hoogste prioriteit is het verdedigen en ontwapenen van een mesaanval. Ron Bouwman werkt met rubberen oefenmessen voor realistische aanvallen en gevolgd door realistische verdedigingen en ontwapeningen. Interactief betekent dat de deelnemers echt meedoen na het uitvoeren van een bepaalde techniek van mij.

Ron Bouwman loopt daarna rond met constante controle op de voorgedane techniek. Het is realistisch met een funfactor want het is ook vooral fun.

Akkerlederwaren

Tijdens de beursdagen geeft Akkerlederwaren demonstraties leer bewerken. Kom zeker kijken hoe dit precies werkt.

Workshop Minidroomwereld maken- Door Droomwerelden

Tijdens Fantasy Fest kun je doorlopend aanschuiven bij de stand van Droomwerelden om je eigen droomwereld (zonder licht) te creëren.

De duur van de workshops is ongeveer 1 uur

De kosten voor deze super leuke workshop bedraagt slechts € 12,50 per persoon inclusief alle materialen.