Artiesteninformatie

Hierbij de belangrijkste informatie voor jullie optredens bij Fantasy Fest

Parkeren:
De bands en artiesten mogen parkeren op onze parkeerterrein P2 (adres = Volmerlaan 12)

Geef bij het oprijden van het parkeerterrein de bandnaam door en dat je/jullie komen optreden bij Fantasy Fest. De parkeerwachter weet van jullie komst en zal aanwijzingen geven waar jullie mogen parkeren. Deze plekken zijn voor jullie gereserveerd.

Artiesteningang:
Zodra je het parkeerterrein bent opgereden, zie je  een groot rolluik. Op dit rolluik wordt aangegeven waar je naar binnen dient te gaan als artiest. Bij binnenkomst wordt je ontvangen door de beursorganisatie of Wendela. Wendela is de verantwoordelijke backstage.

Zie plattegrond (klik om te vergroten)


Tijd van aanwezigheid
Wij vragen onze artiesten om ruim voor de tijd van het optreden aanwezig te zijn. Zodat er voldoende tijd is voor het uitladen van alle instrumenten, opbouw op het podium en de soundcheck. Het opbouwen en de soundcheck mogen maximaal 45 minuten duren. Uiteraard ben je de hele dag welkom! Op zaterdag zijn we geopend van 10:00 – 20:00 uur en op zondag van 11:00 – 21:00 uur.

Kleedkamer
Elke band heeft zijn eigen kleedkamer tot zijn beschikking.

Backstage- Dranken & Maaltijden
Backstage, buiten de kleedkamer, staat een tafel met koffie en thee en een koelkast met frisdranken en water. Hier mogen de artiesten onbeperkt gebruik van maken. Afhankelijk van de tijd van optreden verzorgen wij voor onze artiesten een lunch of avondmaaltijd. Deze worden geserveerd in de backstage ruimte.
Mocht je buiten deze maaltijd ook een andere maaltijd mee willen eten of extra wensen hebben dan is dit uiteraard geen enkel probleem! Geef dit dan door aan onze backstage host of de organisatie. Op deze manier willen wij voedselverspilling tegen gaan.

Indien er bandleden zijn met andere dieetwensen dan reeds aangegeven via de hospitality rider vernemen wij dit uiterlijk 1 week voorafgaand aan het optreden. Maak dit kenbaar via fantasyfest@de-broodfabriek.nl.

Hospitality en Technical Rider
Wij verzoeken de bands ons in ieder geval te voorzien van de Technical Rider, uiterlijk 3 weken voorafgaand aan het event. Wij zullen de technical rider doorsturen aan onze geluidspartner TLP productions.
Mocht de band over een Hospitality Rider beschikken, dan ontvangen wij deze ook uiterlijk 3 weken voorafgaand aan het event.

Telefoonnummer organisatie: 06-14720653 (alleen te bereiken in het weekend van Fantasy Fest)

Roken
Roken is NIET toegestaan in de hallen van De Broodfabriek. De daarvoor bestemde rokersruimte is buiten op het terras voor het Horeca Plaza bij de ingang van De Broodfabriek of bij de artiesteningang.