Beursinformatie

Fantasy Fest vindt plaats in Bakkerij 2 van De Broodfabriek.

Opbouwtijden
vrijdag 16 februari 202410:00- 18:00 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
zaterdag 17 februari 202410:00 - 11:45 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
zondag 18 februari 202411:00 - 11:45 uur via P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
Beurstijden voor publiek
zaterdag 17 februari 202412:00 - 19:00 uur
zondag 18 februari 202412:00 - 19:00 uur
Afbouwtijden
zaterdag 17 februari 202419:00 - 20:00 uurvia P3: achterzijde De Broodfabriek aan de Lange Kleiweg
zondag 18 februari 202419:00 - 22:00 uurvia P2 en P3

 

Laad- en los terrein en borgsom m.b.t. het op- en afbouwen
Laden en lossen op zaterdag- en zondagochtend geschiedt middels een contante borgsom van € 20,-. Je betaald per voertuig borg. Hiervoor ontvang je een borgkaart van de parkeermedewerker. De borgsom wordt uitsluitend teruggekeerd wanneer je vóór 11:45 laad- en losterrein P3 verlaat en de ontvangen borgkaart inlevert bij de borgmedewerker op het parkeerterrein. Is dat later of ben je de borgkaart verloren, dan ben je helaas je borg kwijt.

Houd er s.v.p. rekening mee dat de parkeermedewerker geen geld kan wisselen. Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij je de contante borgsom van € 20,- gereed te hebben. Daarnaast verzoeken wij je om op en af te rijden via de daarvoor bestemde in- en uitritten.

Rolcontainers
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om een rolcontainer te gebruiken voor het in- en uitladen van jouw goederen.

Parkeren en parkeergarage P1
In de omgeving rondom De Broodfabriek is er gratis parkeergelegenheid. Tevens kan je gratis parkeren in de parkeergarage tegenover De Broodfabriek P1. De ingang van deze garage vind je op de van Gijnstraat, naast tankstation Argos.
Tevens is het mogelijk om op parkeerterrein P2 naast de hoofdingang te parkeren. Je betaalt €5,- per dag als je gebruik wilt maken van dit parkeerterrein. Deze is geopend vanaf 09:00 uur.

Deelnemersingang zaterdag en zondag
De deelnemersingang voor exposanten van Fantasy Fest is te vinden op laad- en losterrein P3. Deze is zaterdag geopend van 10.00-11.45 en zondag van 11.00 uur tot 11:45 uur.
Let op: de deelnemersingang sluit om 11:45 uur. Arriveer je na die tijd, dan zal je gebruik moeten maken van de hoofdingang.

Daarnaast kan je op zaterdag en zondag vanaf 11:00 ook gebruik maken van de hoofdingang van De Broodfabriek aan de Volmerlaan, uitsluitend op vertoon van je polsbandje. Zonder polsbandje kom je niet binnen via de hoofdingang en dien je om te lopen. Kom je eerder dan 11:00 uur op zaterdag dan dien je via P3 naar binnen te gaan.

Deelnemerskaarten worden polsbandjes.
Vanaf heden werken wij met polsbandjes gedurende het weekend. Deze ontvang je bij binnenkomst op vrijdag tijdens de opbouw of op zaterdagochtend bij de deelnemersingang. Het polsbandje dien je zichtbaar om je pols te dragen. Indien je polsbandje kapot is, dien je het kapotte polsbandje in te leveren bij de beursorganisatie en ontvang je een nieuwe.

Gezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij betere controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meld je dus even bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de gereserveerde polsbandjes. Zorg er wel voor dat je vooraf het juiste aantal hebt gereserveerd. Mocht je met meer personen binnen willen dan het aantal opgegeven polsbandjes, wordt dat ter plekke contant in rekening gebracht. Daarnaast wordt er streng op gecontroleerd bij de kaartcontrole, draag hem dus bij je als je de zaal verlaat.
Let op: iedereen wordt gecontroleerd. Of je nou een vaste standhouder bent, nieuw of  beroemd:  wij zijn allemaal gelijk! 

Horeca
Gedurende de opbouwtijden is er uitsluitend op vrijdag gratis koffie en thee verkrijgbaar voor exposanten van Fantasy Fest. Op zaterdag en zondag zijn er diverse horecagelegenheden in De Broodfabriek aanwezig waarbij broodjes, snacks, zoetigheid en dranken gekocht en genuttigd kunnen worden. Verzorgen van eigen etenswaar is uiteraard ook toegestaan.

Roken
Roken is NIET toegestaan in de hallen van De Broodfabriek. De daarvoor bestemde rokersruimte zit op het terras voor het Horeca Plaza bij de ingang van De Broodfabriek.

Contact
Is er iets dringends of wilt u iets melden tijdens het beursweekend?
Neem dan contact op met de organisatie via het mobiele beurstelefoonnummer. Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens het beursweekend zelf en wordt voorafgaand aan de beurs gecommuniceerd naar de standhouders via email. Vóór het beursweekend kunt u contact opnemen met de beursorganisator via fantasyfest@de-broodfabriek.nl of bellen met ons kantoor op 070-3075900.

Het nummer van kantoor is tijdens het weekend niet bereikbaar.