Corona Update

29 juni 2021 12:30 uur

Op 23 & 24 oktober 2021 staat de eerstvolgende editie van Fantasy Fest gepland. Afgelopen twee edities hebben wij helaas moeten annuleren. Aankomende editie kunnen wij door laten gaan mits wij ons houden aan de opgelegde regels vanuit de overheid houden.
Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent Corona en de beurs. Blijf deze pagina in de gaten houden, zodra er nieuwe informatie beschikbaar is plaatsen wij dit hier. 


Algemene vragen

GAAT FANTASY FEST DOOR?

Momenteel gaan wij er vanuit dat ons evenement in oktober plaats kan vinden!

HOE KOOP IK EEN TICKET?

Klik op bovenstaande link om naar de ticketpagina te gaan.

WAT GEBEURT ER ALS FANTASY FEST NIET DOOR GAAT?

Mocht de overheid besluiten dat Fantasy Fest niet door kan gaan, dan worden reeds aangeschafte tickets automatisch geldig voor de volgende editie.

Vragen over het toegangsbeleid

IS EEN MONDKAPJE VERPLICHT?

Per 26 juni 2021 is het niet langer verplicht om op publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen.

HEB IK EEN CORONA TOEGANGSBEWIJS NODIG?

Ja. Om momenteel toegang te krijgen tot Fantasy Fest is een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs nodig. Deze wordt via de CoronaCheck app gescand bij de ingang. Houdt onze pagina goed in de gaten of t.z.t. deze toelatingseisen nog gelden.

IK BEN GEVACCINEERD. MOET IK ME DAN ALSNOG LATEN TESTEN?

Nee. Als je gevaccineerd bent hoef je je niet te laten testen om de beurs te bezoeken.

WELKE TESTEN ZIJN GELDIG?

Het negatieve testbewijs moet getoond kunnen worden via de CoronaCheck-app. Daarom zal een zelftest niet voldoende zijn. Het is via de website coronacheck.nl ook mogelijk een papieren bewijs uit te printen.

HOE KAN IK ME LATEN TESTEN?

Via de CoronaCheck app kan een afspraak ingepland worden. Wij weten nog niet welke testen geldig zijn voor onze buitenlandse bezoekers en standhouders. Zodra wij hier meer informatie over hebben updaten we deze pagina.

IK BEN MEERDERE DAGEN AANWEZIG. MOET IK ME MEERDERE KEREN LATEN TESTEN?

Waarschijnlijk wel. De evenementenbranche is op dit moment in overleg met de Nederlandse overheid over hoe dit gefaciliteerd zal moeten worden. Zodra we hier meer informatie over hebben plaatsen we dit hier.

KAN IK ME BIJ DE INGANG VAN DE BROODFABRIEK LATEN TESTEN?

Nee.

IK BEN POSITIEF GETEST. WAT NU?

Neem contact op met de beursorganisatie via fantasyfest@de-broodfabriek.nl. De tickets of betaald standgeld worden dan doorgezet naar de volgende editie.

Maatregelen tijdens Fantasy Fest

CORONACHECK (TRIAGE)

Bij de entree van De Broodfabriek wordt een ieder gewezen op de geldende protocollen, huisregels en wordt een CoronaCheck gedaan.

1,5 METER AFSTAND

Ondanks de CoronaCheck bij binnenkomst is het momenteel nog verplicht om op de beursvloer 1,5 meter afstand te houden. Naar alle waarschijnlijkheid vervalt dit per 20 september 2021.

GEEN MAXIMUM BEZOEKERS

Door de CoronaCheck bij binnenkomst is er momenteel geen maximum aantal bezoekers.

HYGIËNE

Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig.

LUCHTVENTILATIE

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.

COVID-19 PREVENTIEMEDEWERKER

Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

HORECA

Wij houden ons te allen tijden aan de geldende maatregelen, opgesteld door het RIVM.