Coronatoegangsbewijs en maatregelen

26 november 2021 08:00 uur

De eerstvolgende editie van Fantasy Fest staat gepland in het vroege voorjaar van 2022. Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november mogen evenementen zoals Fantasy Fest niet plaatsvinden. Wij gaan van het positieve uit en denken dat Fantasy Fest t.z.t. door kan gaan. Hoe de maatregelen precies zullen worden is afhankelijk van de maatregelen die de overheid oplegt. Wij proberen na elke persconferentie deze pagina zo goed mogelijk aan te passen waar nodig. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek & Fantasy Fest nemen om de veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Heeft u vragen? Stel deze gerust via fantasyfest@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!

gaat de beurs door?

Ja, wij gaan ervanuit dat t.z.t. Fantasy Fest door kan gaan. Er zal worden gewerkt met het Coronatoegangsbewijs om naar binnen te kunnen.

Coronatoegangs-bewijs

Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals Fantasy Fest, is een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). Bij binnenkomst zal de QR-code in de CoronaCheckapp gescand worden. Meer weten wat de CoronaCeck inhoudt? Klik op het icoontje voor meer informatie.
Moet je je nog laten testen? Dat kan momenteel via www.testenvoortoegang.org. Minimaal 24 uur maar uiterlijk 2 uur voordat het event begint. De uitslag wordt dan verwerkt in de CoronaCheck-app.

maximum aantal bezoekers

Wij hopen t.z.t. meer duidelijkheid te hebben ontvangen vanuit de overheid wat het maximum aantal bezoekers is die een festival mag bezoeken.

online ticketverkoop

Wij raden aan om vooraf je ticket online aan te schaffen, dit om teleurstelling aan de kassa te voorkomen. Alle niet 'online'verkochte kaartjes worden los verkocht aan de kassa bij Fantasy Fest. Echter op=op. De ticketverkoop start op zaterdag 4 december om 12:00 uur

horeca

Bij Fantasy Fest zijn er naast onze horecapunten ook een aantal externe foodkramen. Je hoeft hier niet opnieuw je QR-code te laten scannen aangezien dit bij binnenkomst al gecheckt is.

1,5m afstands maatregel

Vanaf november geldt er momenteel weer de 1,5m afstandsmaatregelen. Wij hopen t.z.t. meer duidelijkheid te hebben of dit nog zal gelden. z

mondkapjes plicht

De maatregel is nu dat bij locaties waar een Coronatoegansbewijs gevraagd word ook een mondkapjesplicht geldt. Of dit t.z.t. nog geldt durven wij nu nog niet te zeggen.

Luchtventilatie

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.