Coronatoegangsbewijs en maatregelen

17 september 2021 08:00 uur

Op 23 & 24 oktober staat de eerstvolgende editie van Fantasy Fest gepland. De afgelopen twee edities hebben wij helaas moeten annuleren, daarom zijn wij extra verheugd dat het eindelijk weer zover is. Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 september gelden er vanaf 25 september nieuwe maatregelen voor evenementen.  

Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek & Fantasy Fest nemen om de veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Heeft u vragen? Stel deze gerust via fantasyfest@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!

gaat de beurs door?

Ja, Fantasy Fest gaat door. Dit event wordt niet als doorstroomlocatie gezien en gelden er regels voor toelating. Alleen bij betreden van de hal waar Fantasy Fest plaatsvindt en bij de Horecaterrassen geldt voor de bezoekers dat zij een QR-code moeten tonen. Alle overige ruimtes in De Broodfabriek (zoals de entree, terras en Bakkerij 1 waar de Neuzelbeurs plaatsvindt) kan iedereen, zonder een QR-code te tonen, vrij rondlopen. Die locaties gelden namelijk als doorstroomlocatie.

Coronatoegangs-bewijs

Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals Fantasy Fest, heb je een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). Bij binnen-komst zal de QR-code in de CoronaCheckapp gescand worden. Meer weten wat de CoronaCeck inhoudt? Klik op het icoontje voor meer informatie.
Moet je je nog laten testen? Dat kan via www.testenvoortoegang.org. Minimaal 24 uur maar uiterlijk 2 uur voordat het event begint. De uitslag wordt dan verwerkt in de CoronaCheck-app.

maximum aantal bezoekers

Bij festivals binnen zonder vaste zitplaatsen is 75% van de reguliere capaciteit toegestaan. Wij hebben dus een maximum in het aantal binnen te laten bezoekers.

online ticketverkoop

Wij raden aan om vooraf je ticket online aan te schaffen, dit om teleurstelling aan de kassa te voorkomen. Alle niet 'online'verkochte kaartjes worden los verkocht aan de kassa bij Fantasy Fest. Echter op=op.

horeca

Vanaf 25 september geldt bij de horeca het verplicht tonen van een geldige QR-code. Aangezien de QR-Code bij de binnenkomst bij Fantasy Fest al gecheckt is hoeft dit niet nogmaals bij onze horecapunten in de beurshal van Fantasy Fest. Ga je eten buiten de hal bij de overige horecapunten in De Broodfabriek dan geldt dat je de QR-Code nogmaals moet laten zien.

1,5m afstands maatregel

Vanaf 25 september vervalt de verplichte 1,5 afstand maatregel. Wel blijft het advies de afstand te bewaren.

Hygiëne

Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig.

Luchtventilatie

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.