Deelnemersreglement Fantasy Fest

Regels voor deelname

Hieronder tref je een aantal regels aan waar je je als standhouder aan dient te houden als je deelneemt aan Fantasy Fest.

We gaan respectvol met elkaar om
Iedereen is hier om een leuk weekend te hebben. We verwachten dan ook dat je je collegiaal opstelt naar andere standhouders en met respect met elkaar, de medewerkers van De Broodfabriek en de bezoekers om gaat.
Ben je het ergens niet mee eens of heb je problemen? Neem dan contact op met de beursorganisatie, we denken graag met je mee.

De stand is geopend tijdens openingstijden van de beurs
Iedereen werkt er hard voor om er een mooi weekend van te maken. We verwachten van jou als standhouder dat jouw stand geopend is tijdens openingstijden van de beurs. Dit betekent dat je stand gereed is als de beurs om 12:00 uur voor bezoekers opent. Je mag starten met het opruimen van de stand zodra het laatste optreden op het podium start om 18:00 uur, rolkarren mogen de hal in vanaf 19:00 uur.  De roldeur die toegang biedt tot P2 zal pas worden geopend als het laatste optreden is beëindigd. Het kan dus zo zijn dat deze pas om 19:30 uur zal worden geopend. Het is niet toegestaan de beursvloer eerder te verlaten, de stand af te dekken of eerder af te bouwen. Heb je een probleem of moet je eerder weg? Overleg dit dan altijd eerst met de beursorganisatie.

Opslag
Mits afgedekt mag je van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag jouw spullen laten staan. Echter, De Broodfabriek is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging voor, tijdens of na de beurs.

Nooduitgangen, brandslangen en gangpaden
Nooduitgangen, brandslangen en gangpaden voor exposanten (het pad waar jij met een collega-exposant rug-aan-rug staat) dienen ten alle tijden vrij gehouden te worden.

Kaarsen, waxinelichtjes en wierook
Het branden van kaarsen, waxinelichtjes en wierook is niet toegestaan i.v.m. de brandveiligheid en eventuele  lichamelijke ongemakken bij, zowel bezoekers als, collega-exposanten als gevolg van sterke geuren en/of overmatig gebruik hiervan.

Flyers, banners en promotie
Rondom en in De Broodfabriek is het niet toegestaan om flyers te verspreiden. Flyers verspreiden is uitsluitend toegestaan van achter jouw eigen standplaats. Daarnaast kan je tevens je flyers plaatsen op de daarvoor bestemde flyertafel. Eventuele roll-up banners, posters en andere reclame-uitingen dienen uitsluitend achter/in jouw stand geplaatst te worden. Tevens is het niet toegestaan om bezoekers vanuit de gangpaden aan te spreken of naar jouw stand te wijzen, dit dient te gebeuren vanuit de eigen stand.

Aankleden standplaatsen
De afmeting van de stands zijn 3m x 1m. Alle stands zijn overkapt met rode luifeltjes en zijn verlicht met vier tot zes gloeilampen. Hierbij is het niet toegestaan om voorwerpen aan de prikverlichting te hangen. Indien je iets aan/achter de stand wenst te bevestigen, dient dit met zelf meegebrachte klemmen te gebeuren. Gebruik van nietjes, spijkertjes, plakband etc. is niet toegestaan.

Je dient zelf een kleed voor op de stand mee te nemen om de stand aan te kleden. Het verzoek kleden tot vlak boven de grond te laten vallen zodat er niet door de bezoekers onder de kraam doorgekeken kan worden.  Het creëren van een eigen ruimte (door middel van het afschermen van de zijkanten en achterkant van de stand) is toegestaan, mits dit niet de doorloop van jouw collega-exposanten blokkeert.

Heb je open vloeroppervlakte afgenomen, dan dien je zelf te zorgen voor een achterwand en verlichting bij je plek. (dit geldt niet voor de extra losse m2 naast de kraam)

Huisdieren
Honden zij toegestaan mits het hulphonden zijn. Hulphonden dienen zichtbaar een tuigje te dragen. Ook zijn honden toegestaan mits ze in een afsluitbaar wagentje zitten.

Te laat, ziekte of niet komen opdagen
De beurs begint beide dagen om 12:00 uur. Mochten wij merken dat je (zonder bericht) er niet bent, vragen wij aan je buren om de stand op te vullen en ben je de stand kwijt. Om dit te voorkomen, laat ons tijdig weten waarom je er (nog) niet bent. Als je het gehele weekend verhinderd bent zonder berichtgeving, is deelname voor een volgende beurs uitgesloten. Let op: annuleren kort voor de beurs bedraagt 100% annuleringskosten. Meer informatie over annuleringskosten lees je hier. 

Tot slot
Bovenstaande huisregels van De Broodfabriek dragen bij aan een positieve beleving onder collega-exposanten, bezoekers en organisatie. Ons verzoek om deze huisregels na te leven tijdens het beursweekend. Aanwijzingen van medewerkers of de daarvoor bevoegde personen, die verband houden met bovenstaande huisregels, dienen binnen De Broodfabriek en in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden. Mocht je je hier niet aan houden, dan zou je zomaar eens een pak pek met veren kunnen krijgen!

Mocht je in je omgeving iets opvallen, laat het de organisatie weten. De organisator is te bereiken via mail: fantasyfest@de-broodfabriek.nl of beurstelefoon: 06-14720653 – (alleen tijdens beurs- en opbouwtijden).

Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking en kijken weer uit naar een mooi weekend!