???? Ontdek de Magie van Balfolk op Fantasy Fest! ????

???? Wat is Balfolk? ????
Balfolk is een collectie volksdansen die uit heel Europa komen, van Polen tot Hongarije, en van Portugal tot Zweden. Het zijn eenvoudige dansen die meer gaan om plezier hebben dan om strak de passen volgen. Er zitten rijdansen, koppeldansen, mixers, en solodansen tussen.

???? Wie zijn wij? ????
DansKnusjes is een gepassioneerd duo, bestaande uit Berit en Jan. Beiden hebben al ruim 10 jaar balfolk ervaring en willen jullie met liefde kennis laten maken met de wondere wereld van Balfolk!

???? Wat kun je verwachten? ????
De workshops duren 1.5 uur en zijn onder live begeleiding van getalenteerde muzikanten die samen met onze assistenten de dans zo duidelijk mogelijk maken. Beide dagen is er een ander lesprogramma, dus we hopen zoveel mogelijk van jullie bij alle twee te zien! Zaterdag zijn de dansen fijn knus, en Zondag gaan we veel bewegen!

???? Wat moet je weten? ????
– Je hoeft geen danspartner mee te nemen, al mag dat natuurlijk wel.
– Na de workshops kun je je vaardigheden meteen in de praktijk brengen, want er speelt na beide workshops een band met muziek waarop je kunt balfolken!
– Voorkennis of danservaring is niet nodig.

✨ Interesse in meer? ✨
Voor vragen en informatie over de toekomstige lessenreeks in Alphen aan den Rijn kun je contact op nemen via de email: Contact@DansKnusjes.nl
Voor verdere balfolk evenementen in Nederland kun je kijken op: balfolk.nl/agenda

Ontdek Balfolk met ons op Fantasy Fest!