Vanaf heden gaat de Gothic & Fantasy Beurs verder als Fantasy Fest!

We heten je welkom bij hét indoor fantasy festival waar we verbinding maken met diverse stijlen binnen de fantasy wereld. Niets wordt hier aan de verbeelding overgelaten. Stijlen als Steampunk, Gothic, Cosplay, Anime, Comics en Fantasy zijn allemaal te vinden in de wereld van Fantasy Fest. Je treft er entertainment in de ruimste zin van het woord! Ontmoet je helden, of kom als je favoriete super held waar zelfs leuke prijzen mee te winnen zijn. Houd hiervoor onze facebookpagina goed in de gaten en abonneer je alvast op de nieuwsbrief.

Lekker eten en drinken staat natuurlijk garant voor een geweldige beleving en ontspannen sfeer. Daarom zorgen dan ook voor een passend festivalmenu. Bij de verschillende horecapunten is aan alles gedacht. Van glutenvrij of vegetarisch tot aan een heerlijk bourgondisch stuk vlees, je mag met je handen eten ;). Geniet van een heerlijke pul bier, een glaasje mede of diverse verse sappen en proost op het leven!

De openingstijden zijn aangepast naar fantasy tijden. Op zaterdag zijn wij geopend van 12.00 – 20.00 uur en op zondag van 12.00 – 19.00 uur.

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten op de invulling van het programma, daar werken wij momenteel dan ook hard aan. Als organisatie zitten we zeker niet stil. Zodra er meer bekend is over de invulling van het entertainment en de deelnemers van Fantasy Fest, wordt dit middels onze social mediakanalen bekend gemaakt. Houd deze kanalen dus goed in de gaten.

Suilad!

De organisatie