Beste lezers en gasten van fantasyfest,

Mijn naam is Nancy Schell en ik heb de stand Whatever and More opgezet. Alles wat op mijn kraam te vinden is zijn spullen die of door mijzelf gemaakt zijn of door mijzelf bij elkaar gezocht. Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen, dat mijn kraam mijn persoonlijkheid is.

Als tiener kwam ik in de gothic en fantasy lifestyle terecht en daar voelde ik me er erg in thuis. Maar de meeste spullen zoals: kleding, schoenen, sieraden ect. waren voor mij te duur. Uiteindelijk kwamen er steeds meer events, festivals, markten en beurzen in deze scene om elke keer entree te kunnen betalen. Dus toen moest er een oplossing komen, want ik moest wel overal naartoe kunnen.

Dus hoe ging ik dat doen? Naar alle gothic en fantasy events zonder steeds overal entreekaartjes te hoeven kopen. En zo is Whatever and More ontstaan. Maar toen was ik er nog niet, want wat ik aanbied moet voor iedereen betaalbaar zijn. Dat was, en is nog steeds mijn belangrijkste regel. Leuke, unieke en mooie dingen die voor iedereen te betalen zijn.

En zo gezegd, zo gedaan. Ik begon met gothic sieraden en kleine glazen wensflesjes waarmee we net een halve kraam konden vullen. En nu na 5 jaar is het uitgegroeid naar 2 volle kramen met niet alleen gothic sieraden en accessoires, maar ook fantasy, steampunk, lolita, anime en nog veel meer.

Dit is mijn beste zet op gebied van werk ooit, want ik doe dit met liefde en dat is hoop ik ook terug te zien en te voelen in mijn kraam en in mijn omgang met de klanten en bezoekers van de events waar ik te vinden ben.

En ik ben trouwens nog lang niet klaar met dit werk, want de volgende generatie (mijn dochtertjes) staat al te popelen om Whatever and More over te nemen.

Ik kan niet wachten tot we weer mogen starten met de events en om jullie allemaal weer gezond en wel te mogen begroeten aan onze kraam, waar voor iedereen wat moois ligt en uiteraard betaalbaar is.

Heel veel liefs en groetjes,

Nancy Schell

Whatever and More