Perry Mulder al jaren het bekende gezicht bij Fantasy Fest en voorheen de Gothic & Fantasy Beurs in De Broodfabriek te Rijswijk.  Hij is de gastspreker en praat altijd vol lof en energie over de optredens die bij Pasar Fantasy Fest plaatsvinden. Hij zweept het publiek op, laat ze lachen en brengt zijn energie over op de bezoekers. Ik heb een interview gehouden met Perry om meer over hem te weten te komen.

  • Hoelang presenteer je al bij de Broodfabriek?

Ik presenteer bij De Broodfabriek sinds  19 en 20 oktober 2013

 

  • Hoe ben je hier precies terecht gekomen?

Ik was destijds al bezoeker bij de Gothic & Fantasy beurs en heb toen gesproken met je voorgangster. Zij heeft mij daarna per mail benaderd dat zij op zoek waren naar een gastspreker en of ik dit leuk zou vinden.

 

  • Wat vindt je het grote verschil tussen de Gothic & Fantasy beurs en Fantasy Fest?

Toen ik begon was de Gothic nog meer aanwezig, je merkt dat de afgelopen jaren dmv Dutch Comic con etcetera de fantasy cosplay groter is geworden. Dus in kleding van de gasten zie je al verschil. Daarnaast de opzet, ik vond beide ze charme hebben, heb ook geen persoonlijke voorkeur 🙂 Ik vind alles wel gezellig ❤️

 

  • Wat vind je zo speciaal aan fantasy fest:

Dit zijn voor mij een beetje de openers en de afsluiters, dat wil zeggen, vroeger toen ik nog als “gewoon gast” kwam bij de Gothic & Fantasy beurs, dat die in het voorjaar mijn eerste event van het jaar was, je zag al je fantasy vrienden weer ❤️ en natuurlijk bijna de afsluiter van het jaar (je had in mijn wereld toen nog alleen Mid winter fair). Daarnaast lekker de mogelijkheid om een verhaal te luisteren, band te bewonderen en te kijken voor leuke spulletjes.

 

  • Hoe bereid jij je voor?

Qua spreken bereid ik niets meer voor. Ik heb vroeger 10 jaar theatersport gedaan (improvisatie theater) en heb hier ook 4 jaar in les gegeven. Dus ik vertrouw gewoon in mijn “adremheid” op podium. Qua kleding vind ik het wel altijd leuk om aan te sluiten op de bands (zo heb ik evenementen gehad waar 3 outfits mee gingen maar ook dat er 10 mee gingen!) Kleding vind ik altijd wel een leuke toevoeging voor de bands. Daarnaast (als het gaat) 2 dagen ervoor al beetje op tijd naar bed en geen alcohol meer, zodat je hoofd “vers” is 🙂 (Ik ben zelf iemand die ong. 3 biertjes per week drinkt maar merk het wel als ik de avond ervoor een biertje heb gedaan 🙂 )

 

  • Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik heb mijn eigen evenement (horror) Scare Me, momenteel ben ik daar druk mee, om de eerste Dark-Ride te bouwen. Dat vind ik wel super leuk om te doen, dus dingen ontwikkelen/bouwen. Daarnaast ben ik een lekkere spelletjes freak. Dus lekker Mansion of Madness, Weerwolven, De Mol, Dominion, Kaartspellen, Deductie etc! Heerlijk! Museum jaar kaart, Efteling abonnement, Pretparken, Bios zit ook in het basis pakket 😉

 

  • Wat is jou favoriete gerecht?

Lekker op de bank: Pizza

Uit eten: all you can eat suzi o.i.d

 

  • Wat is jou favoriete muziek/band?

Ik ben zelf wel een Rocker, dus Rammstein, Prodigy, Sum 41, Blink 182, Avril etc. Maar ook kinderen voor kinderen ❤️  en lekkere foute jaren 80/90 muziek. Fantasy; The Trouble Notes, The Dollman, Rapalje.

 

  • Wil je zelf nog iets kwijt aan de lezers/bezoekers?

Fantasy Fest, een lekker toegankelijk evenement, voor elk wat wils 🙂. Ook zeker een aanrader voor mensen die nog geen ervaring hebben met “Fantasy” evenementen. Kom gewoon een keer kijken!