Griezelen, gillen en vooral veel plezier met

 

11 maart t/m 2 april, iedere vrijdag- en zaterdagavond in Almere-Haven.

Scare Me, hét horror evenement van Almere, komt terug. Nu groter en spannender dan ooit! Tot en met 2 april kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in zeven(!) verschillende spookhuizen. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in deze unieke werelden en beleef een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

Scare Me is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De zeven spookhuizen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Durf jij ze allemaal aan? Bijkomen doe je in de Retro Room, met old skool games, of met een drankje aan de bar.

The Pirate’s Adventure is een oogstrelend mooie adventure room in piratenthema. Uniek aan deze ‘escape’ room is dat je niet alleen te maken krijgt met uitdagende opdrachten, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In Baku neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Je gaat op bezoek bij een oud curiosawinkeltje met een mysterieuze achtergrond. Je hebt bijzondere verhalen gehoord, maar of die ook waar zijn…

Liefhebbers van clowns mogen Kill It zeker niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team het territorium van de clowns binnen, op zoek naar jongleerballen. Vind jij alle ballen voor de clowns jullie te pakken krijgen? Blijf kalm tijdens je zoektocht en wie weet kom je heelhuids terug uit dit circus!

The Mansion is de nieuwste toevoeging van Scare Me! Een zeer uniek spookhuis dat gebruik maakt van bijzondere technieken om jou de schrik van je leven te bezorgen. The Mansion is het huis waar de meeste aandacht in is gegaan op gebied van decoratie en techniek. In dit huis stap je in de schoenen van een privé-detective en ga je op zoek naar de heer Van der Graaff.

The Church is een 30 minuut durende escape room. Ga terug naar het jaar 812 en zoek naar de verdwene broeder! En nog belangrijker: waarom is hij verdwenen? Waar was hij mee bezig?!

In Writers Block kom je bekende figuren tegen. De geniale schrijver wiens huis je betreedt, laat jullie ervaren hoe het is in zijn chaotische brein. Raak gefascineerd, maar niet verdwaald, in zijn eindeloze hersenkronkels! Dit huis heeft al 2 nominaties op zijn naam en een award gewonnen! (ScareEvent ‘Best Maze 2020’)

Last but not least onze eerste DARKRIDE! Hier willen we nog niet te veel over vertellen, maar één ding kunnen we zeggen: Maak je klaar voor de rit van je leven!

We zien je graag verschijnen op Scare Me! www.scare-me.nl

Ontvang 10% korting door de code Broodfabriek10% in te vullen bij de kaartverkoop